Chafing dish, ohřívač 4l 431400
Kód: 431400Související produkty

Hořlavá pasta, která se používá jako topné médium pro chafing dish, kapesní vařič nebo fondue. Obsahuje nejedovatý ethanol, díky kterému můžeme gel používat i v uzavřeném...

Hořlavá pasta, která se používá jako topné médium pro chafing dish, kapesní vařič nebo fondue. Obsahuje nejedovatý ethanol, díky kterému můžeme gel používat i v uzavřeném...

Hořlavá pasta, která se používá jako topné médium pro chafing dish, kapesní vařič nebo fondue. Obsahuje nejedovatý ethanol, díky kterému můžeme gel používat i v uzavřeném...
Detailní popis produktu
Kulatý Chafing na hořlavou pastu pro servírovaní potravin. Praktické úchyty pro jednoduché přenášení. nádob na hořlavou pastu. Vhodný do restaurací, cateringů anebo barů.
Rozměry:
- Výška: 270mm
- Průměr nádoby: 420 mm
- Objem: 4 l,
- Nerez ocel

Chafing na hořlavou pastu je vyroben z nerezové potravinářské oceli. Součástí dodávky je gastronádoba GN 1/1, 2 nádoby na hořlavou pastu. Poklop typu roll-top otevíraný pod...

Termoizolační taška na pizzu z pevného, lehce omyvatelného materiálu. Průhledná kapsa pro účty. Těsné, nastavitelné zavíraní na suchý zip. Prostor na 4 obaly 450x450 mm.

Fritéza vyrobena z chromované oceli, nádoba na olej z nerezové oceli s obsahem 4l. Fritéza má kontrolku provozu zařízení, regulaci teploty do 190 °C, termostat proti přehřátí...

Fritéza vyrobena z chromované oceli, nádoba na olej z nerezové oceli s obsahem 6l. Fritéza má kontrolku provozu zařízení, regulaci teploty do 190 °C, termostat proti přehřátí...

Fritéza vyrobena z chromované oceli, nádoba na olej z nerezové oceli s obsahem 8l. Fritéza má kontrolku provozu zařízení, regulaci teploty do 190 °C, termostat proti přehřátí...

Eletrické topné těleso s termostatem je určeno pro chafingy TECHNICA-510001, TECHNICA-510013, TECHNICA-510014. Jednoduchá montáž. Teplota 45°C, 65°C, 95°C.

Eletrické topné těleso s termostatem je určeno pro chafingy TECHNICA-510001, TECHNICA-510013, TECHNICA-510014. Jednoduchá montáž. Teplota 60 ÷ 80°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.