Kayser Šlehačkové bombičky 10 ks

Kód: 11801
Neohodnoceno
Značka: Kayser
95 Kč
Skladem - připraveno k odeslání
Můžeme doručit do:
7.12.2020

Profesionální šlehačkové bombičky na jedno použití. Bombičky nejsou určeny pro opakované plnění, jsou opatřeny bezzávitovým hrdlem a vyrobeny ze 100% recyklovatelné, vysoce kvalitní oceli. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Promění 0.5 l smetany až v 1.5 l nadýchané šlehačky. Získáte tak daleko větší objem než ručním šleháním. Plněno čistým oxidem dusným (N2O) určeným k potravinářským účelům. Vyrobeno v České republice předním světovým výrobcem šlehačů a bombiček, rakouskou firmou Kayser.

Jedná se o univerzální systém jednorázových šlehačkových bombiček. Bombičky nejsou určeny pro opakovatelné plnění, jsou bezzávitové a vyrobeny ze 100% recyklovatelné oceli. Každá bombička je po naplnění elektronicky zvážena a označena šarží a datumem plnění.

Používejte pouze se šlehači určenými pro tento jednorázový systém (Kayser, iSi, Tescoma, Liss, Mosa, Hendi atd.). Bombičky nejsou kompatibilní se šlehači pro výměnné bombičky Sifos a Kisag.

Na každém obalu najdete údaj o doporučeném datu spotřeby. Bombičky lze bez obav použít i po tomto datu, avšak výrobcem již není garantován obsah 7.5 g plynu. Skladujte v chladu a suchu.

Parametry barva stříbrná plyn

N2O (E942) obsah 7.5 g rozměry 66x18 mm balení 10ks

Hmotnost bombička 28 g 

Recyklace:

Použité bombičky vhazujte do šedých kontejnerů na kovový odpad nebo odevzdejte do sběrného dvora.

Varování

Bombičky v žádném případě nevystavujte přímému zdroji tepla, chraňte před slunečním zářením a nevhazujte do ohně. Při teplotě nad 50 °C může dojít k výbuchu! Nevyhazujte nepoužité bombičky ani je násilně neotvírejte, mohly by způsobit zranění! Nepoužívejte na palubě letadla a pečlivě uschovejte před dětmi! Užívejte výhradně dle návodu pro použití šlehače. Nesprávné použití ohrožuje zdraví!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: