Analogový teploměr na maso

Kód: AG254C
Neohodnoceno
Značka: GNT
99 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.10.2020

S vpichovým teploměrem připravíte vydatnou pečeni, kuřecí nebo hovězí pečeni.

A jak se to dělá :

Vložte teploměr do středu nejtlustší části pečeně nebo drůbeže. Teploměr se nesmí dotýkat kosti nebo chrupavky. Nyní nastavte vhodnou teplotu trouby. Pečeně začíná, když ukazatel na teploměru dosáhne požadovaného obrázku a teploty pečení na měřítku teploměru.

Po dopečení teploměr otřete vlhkým hadříkem. Není vhodný do myčky nádobí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Teploměr na maso

  • Určeno jako sonda pro kontrolu ideální teploty při tepelné úpravě masa.
  • Rozsah měření: -20-200 °C
  • Vyrobeno z nerez oceli.
  • Délka jehly: 20cm
  • Rozměry 210x54mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: